top of page

zo 29 sep

|

Voaze @ Varsenare

Paint your pottery

Kom jij ook je eigen stukje(s) servies schilderen bij Voaze? Kies je voor een mok, vaasje, schaal, kommetje, bord, ...?

Paint your pottery
Paint your pottery

Tijd en locatie

29 sep 2024, 10:00 – 13:00

Voaze @ Varsenare, Oude Dorpsweg 78, 8490 Jabbeke, België

Over het evenement

Tijdens een workshop ga je zelf aan de slag met het beschilderen van een mok, vaasje, schaal, kommetje, bord, ...

Reken voor een workshop 2 à 3 uur, dan heb je zeker voldoende tijd om op je gemak bezig te zijn.

De workshopstaat open voor jong en oud, iedereen is meer dan welkom! Dus kinderen kunnen zeker ook aan de slag. Eventueel met wat hulp van mama/papa/tante/grootouders.

Boek gerust in groepjes dat zetten we jullie gezellig samen aan een tafel.

Maar hoe werkt dat dan precies?

1) Je kiest een stuk servies uit, op de onderkant van elk stuk staat de prijs. Je betaalt een voorschot van 30eur per persoon als je de workshop online boekt, op het moment van de workshop kies je dan een of meerdere stuks uit die jij wilt schilderen. Op het einde van de workshop trekken we dan het voorschot af van de prijs van jouw gekozen stuks. Als je bv. een stuk kiest van 35eur dan betaal je op het einde nog 5eur bij.

2) Je kiest kleurtjes glazuur uit en neemt deze voor jezelf op een schilderspalet. Er staan voorbeeldjes klaar om kleurtjes te vergelijken en inspiratie op te doen.

3) Aan tafel kan je via een QR code nog inspiratie op doen rond wat je kan of wil schilderen. De mogelijkheden zijn eindeloos en je hoeft zeker geen kunstenaar te zijn hiervoor. Met patroontjes, lijnen, bolletjes, met afplaktape, een quote enz. kan je al de prachtigste creaties maken.

4) Terwijl je schildert, kan je ook een koffietje of een knabbeltje bestellen. Op elke tafel staat een

menu met wat we aanbieden.

5) Na de workshop doe ik nog een transparante laag glazuur over je stuk(s) en bak ik deze af. Hiervoor hoef je niet bij te betalen, dat zit inbegrepen in het voorschot dat je betaalt.

6) Tijdens de workshop krijg je te horen wanneer je de afgebakken stuks mag komen ophalen, vanaf die dag zijn ze beschikbaar bij mij om mee te nemen. Check zeker de website om te kijken wanneer ik aanwezig ben of stuur me een berichtje als je op een ander moment wil komen.

7) Vanaf nu kan je thuis genieten van een koffietje in een handmade mok of van een kommetje chips helemaal zelf geschilderd. Als dat niet zalig is, enjoy!

Tickets

  • Paint your pottery

    Yaaay dit is jouw ticket voor een workshop pottery painting! Ik kijk er alvast heel erg naar uit om je te mogen ontmoeten bij Voaze. Als je nog met een vraag zit, stuur me zeker een berichtje. Dan kijk ik zo snel mogelijk om jou te helpen! Groetjes, Lot

    € 30,00

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page